Faciliteiten


SAMEN is een werkplek voor en door zzp’ers. Dus we hebben extra goed nagedacht wat een flexwerkplek voor freelancers nodig heeft, en volgens ons komen we hiermee aardig in de buurt 😉

✔ 24/7 electronische toegang

Komen en gaan wanneer je wenst doe je makkelijk met de app op je telefoon. Nooit meer graaien en zoeken naar je sleutels.

✔ 500 Mbit internet

Razendsnel draadloos internet is essentieel voor deskwerkers. Met 500 Mbit/s van XS4ALL werk je zo snel als je kunt.

✔  Livestream

Wil je weten of het druk is, of zien of die ene leuke collega er nog zit? Eén blik op de besloten livestream app en je weet het.

✔ Postadres

Een professionele uitstraling voor je bedrijf of gewoon werk en privé gescheiden houden. Met het ALTIJD-abonnement kan je post en pakketjes gewoon op kantoor laten bezorgen.

✔ Draadloze printer

Ook al werken we zoveel mogelijk papierloos, zo af en toe is een printer best handig. Dus hebben we een goede draadloze kleurenlaserprinter staan die tot A3 formaat afdrukt. Deze kun je gratis gebruiken – zelfs op afstand.

✔ Vergaderruimte met monitor

Heb je een zakelijke afspraak of wil je je even terugtrekken, dan kun je gebruikmaken van onze vergaderruimte. Uiteraard voorzien van een flatscreen TV met Chromecast. Handig voor een presentatie of als je samenwerkt met anderen.

✔ Koffiecorner

Bacchi is onze koffieleverancier en een begrip in Amersfoort. Liever thee? Theeleuten zweren bij Mr. Jones uit Amsterdam, en wij dus ook. Voor jou en je bezoekers een smaakvol bakkie en een relaxte zithoek om even tot rust te komen.

✔ Keuken

Zelf je bammetjes smeren of zin in een borrel? In onze keuken vind je alles wat je nodig hebt: een koelkast met vriezer, combi-magnetron, tosti-ijzer en afwasmachine.

✔ Parkeervergunning tijdens kantoortijden

Natuurlijk is de fiets het handigste vervoersmiddel in de stad. Maar autobezitters met een ALTIJD-abonnement kunnen gratis gebruikmaken van de gedeelde parkeervergunning. Handig als je vanuit kantoor naar die ene klant buiten de stad moet.

Klinkt allemaal best compleet, hè? Natuurlijk overtuigt niets beter dan het zelf te ervaren. Dus boek een tour en kom vrijblijvend een dagje proefzitten!