Over ons


Zelfstandig, maar niet alleen

Bij ons kun je in alle rust geconcentreerd aan het werk. Maar heb je behoefte om even te sparren of een praatje te maken? Dan kan dat ook. Onze leden zijn allemaal zzp’er, maar hun achtergronden, ervaringen en beroepen lopen onwijs uiteen. Wie weet loopt die sparring sessie wel uit op een mooie samenwerking – we’ve seen this before :).

Dit zijn je toekomstige kennispartners, praatjesmakers en uit-de-brand-helpers:

Robin Vervoorn
Robin Vervoorn
Civiel Ingenieur bij Civil 7
SAMEN is voor mij de ideale springplank van zelfstandige naar professioneel ingenieursbureau.
   
Meer weten over Robin Vervoorn?


Ronald van den BergRonald van den Berg
Online marketeer
Voor GetForward is SAMENflexwerken de ideale werkplek. Als Online Marketing Bureau kunnen we hier onze klanten ontvangen en hebben we alle benodigde faciliteiten.
   
Meer weten over Ronald van den Berg?

Floor van DammeFloor van den Broek
Interieurontwerper
Toen ik besloot om als zzp'er aan het werk te gaan zocht ik een fijne flexibele werkplek in Amersfoort. Omdat ik geen persoonlijke omgeving kon vinden waar ik me echt thuis voel ben ik SAMENflexwerken gestart.
   
Meer weten over Floor van den Broek?

Evert AlbersEvert Albers
Owner, Web Designer bij Streeff.nl
Ik woon vlak bij SAMENflexwerken. Thuis heb ik ruimte genoeg, maar ik vind het leuk om met andere mensen samen te werken en nieuwe mensen te ontmoeten.
   
Meer weten over Evert Albers?

Dagmar Holtman

Dagmar Holtman
Copywriter en schrijftrainer
Ik werk graag zelfstandig, maar niet alleen. Bij SAMENflexwerken werk ik gefocust maar kan ik ook sparren met 'collega's'. Extra fijn voor mij is de vergaderruimte: deze gebruik ik om mijn schrijftrainingen te geven.
  
Meer weten over Dagmar Holtman?Susanne van Mourik
Susanne van Mourik
Growth Marketing Specialist bij In-Sights
Bij SAMEN heb ik 24/7 toegang tot een prachtige werkplek, waar ik met plezier klanten ontvang. En het leuke netwerk van zelfstandigen, en de activiteiten die we organiseren, is de icing on the cake!
   
Meer weten over Susanne van Mourik

Leonie WaltaLeonie Walta
Freelance wetenschapsjournalist
Thuis heb ik een prima werkplek, maar mis ik het contact met mensen en de stad. En ik ben bij SAMEN productiever, omdat ik alleen de klussen meeneem waar ik die dag aan wil werken.
  
Meer weten over Leonie Walta?

Dorien de GrootDorien de Groot
Eigenaar Novivena - professional zorgcontractering
Ik zocht een werkplek om wat klussen weg te werken. En sinds die tijd werk ik met veel plezier bij SAMENflexwerken, dankzij de lekkere koffie en het goede gezelschap. Ook de vergaderruimte is handig wanneer ik een afspraak heb met een opdrachtgever.
   
Meer weten over Dorien de Groot?